RESERVA O TRUCA’NS
93 763 49 35

RESERVA O TRUCA’NS
93 763 49 35

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

En compliment amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal posem en el seu coneixement la informació següent:

Informació bàsica

Responsable

REAL SUSHI CATALUNYA, S.L.

Finalitat

Gestionar l’enviament d’informació i prospecció comercial

Legitimación

Consentiment de l’interessat

Destinatarios

No es cediràn dades a tercers

Derechos

Accedir, rectificar, cancel·lar y oposar-se al tractament de dades

Informació básica Responsable REAL SUSHI CATALUNYA, S.L. esmentat.

Responsable: S’informa que el responsable del fitxer és la mercantil Real Sushi Catalunya, S.L.  , ​(d’ara endavant, ‘MR JI SUSHI’), societat domiciliada al Sant Hipòlit 10, 08500 Vic, Barcelona, ​​i NIF B06851331

Podreu posar-vos en contacte amb nosaltres adreçant-vos al número de telèfon 937 63 49 35 o al correu electrònic reserves@mrjisushivic.com

Finalitat: Les dades que seguidament es relacionen seràn demanades amb la finalitat de gestionar l’enviament d’informació i prospecció comercial. En cas que no obtinguem el seu consentiment o sigui retirat en un futur, no podrem enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes.

Legitimació: les dades de caràcter personal seran tractades amb el seu consentiment, i s’hi basa el tractament aquí realitzat.

Destinataris: no se cedirà les vostres dades de caràcter personal a tercers aliens al responsable.

Així mateix, no es faràn transferències internacionals de dades a tercers fora de la Unió Europea.

Els tercers que en el marc d’una prestació de serveis a MR JI SUSHI poguèssin tenir accés a les dades de caràcter personal, han subscrit els contractes de prestació de serveis corresponents i asseguren el compliment de la normativa en matèria de protecció de dades.

 

Categories de dades: les dades de caràcter personal que recaptarem són les següents dades identificatives:

 Nom i cognoms

Empresa

Direcció

Email i telèfon de contacte.

Les dades recollides són necessàries per a la correcta gestió de les activitats comercials.

Termini de conservació: Les dades serán conservades mentre es mantinguin les relacions comercials entre vostè i MR JI SUSHI, i sempre que no en retiri el consentiment.

Després de la finalització de les relacions comercials o la retirada del consentiment, les dades poden ser conservades degudament bloquejades per a l’atenció de reclamacions judicials, administratives o fiscals, durant els terminis que resultin de la legislació aplicable.

Drets: Sense perjudici de l’anterior, vostè té dret a sol·licitar a MR JI SUSHI l’accés a les dades personals, la seva rectificació o supressió, o la limitació del seu tractament, oa oposar-s’hi, així com el dret a la portabilitat de les dades . Així mateix, tenen el dret de retirar el consentiment en tot moment. Podran exercitar els drets anteriorment esmentats mitjançant comunicació adreçada al correu electrònic reserves@mrjisushivic.com, indicant-ne el nom i cognoms, empresa i mostrant la seva voluntat de no rebre comunicacions en endavant.

En cas que considerés que MR JI SUSHI està incomplint la normativa, vostè té dret a presentar una reclamació davant de l’autoritat competent.

Mesures de seguretat: MR JI SUSHI adopta les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, tenint en compte l’estat de la tecnologia, els costos d’aplicació, la naturalesa, el abast, el context i la fi del tractament, així com els riscos de probabilitat i gravetat variables per als seus drets i llibertats.

En tot cas, les mesures de seguretat aplicades per MR JI SUSHI garanteixen i inclouen:

  • la capacitat de garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament;
  • la capacitat de restaurar la disponibilitat i l’accés a les dades personals de manera ràpida en cas d’incident físic o tècnic;
  • un procés de verificació, avaluació i valoració regulars de l’eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives per garantir la seguretat del tractament.

 

UBICACIÓ

Ctra. Sant Hipòlit, 10a
08500 Vic, Barcelona

reserves@mrjisushi.com
93 763 49 35

HORARI

De dilluns a diumenge

De 13:00h a 17:00h i
de 20:00h a 24:00h

Postureja amb els nostres plats i etiqueta’ns a @mrjisushi.vic!